گستردگی ابعاد اینترنت اشیا ایجاب مینماید تا تعریف کاربردی از آن بیان شود. اینترنت اشیا را نمیتوان به سادگی و با سایر روندهای فناوری مقایسه کرد. اینترنت اشیا مفهومی است که در آن اشیایی که تا دیروز از یکدیگر جدا بوده اند، در بستری آزاد از اطلاعات (اینترنت) در ارتباط با یکدیگر قرار خواهند گرفت و به این ترتیب وجودی مجازی در این بستر خواهند داشت تا بتوانند به صورت هوشمند، خود و اکوسیستم اشیا را پردازش و مدیریت کنند.
براساس پیشبینی بیزینس اینسایدر ۳۴ میلیارد دستگاه متصل به اینترنت تا ۲۰۲۰ وجود خواهد داشت و ظرف ۵ سال آینده حدود ۶ تریلیون دلار در راهکارهای اینترنت اشیا سرمایه گذاری خواهد شد. همچنین براساس تخمینهای مؤسسهی تحقیقات فناوری اطلاعات گارتنر در چرخهی فناوریهای نوظهور، اینترنت اشیا یکی از فناوریهای دارای احتمال رواج بسیار بالا طی ۵ تا ۱۰ سال آینده خواهد بود
مؤسسات مالی میتوانند در مقابل اکوسیستم اینترنت اشیا که صنعت مالی نیز در آن درگیر خواهد بود، با در نظر گرفتن سه استراتژی کلان در این حوزهها وارد اکوسیستم اینترنت اشیا شوند و از منافع حاصل از کاربرد اینترنت اشیا در صنعت مالی بهرهی کافی و مورد نیاز خود را ببرند. این همایش قصد دارد به کاربردهای اینترنت اشیا در بانکداری بپردازد.
۱- مبانی و مفاهیم اینترنت اشیا
۲- پروتکل های ارتباطی
۳- کاربردهای اینترنت اشیا در بانکداری
۴- بانکداری آینده مبتنی بر فناوری اینترنت اشیا