(هشتمین) کنفرانس شبکه های هوشمند انرژی ۹۷ توسط دانشگاه کردستان و مرکز تحقیقاتی ریزشبکه و شبکههای هوشمند و با همکاری انجمن علمی شبکه هوشمند انرژی ایران در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه، ۷ و ۸ آذرماه ۱۳۹۷ در سنندج برگزار خواهد شد.
هشتمین کنفرانس شبکههای هوشمند انرژی ایران مکانیست برای گردهم آوری متخصصین، محققین و علمجویان که در موضوعات مربوط به شبکههای هوشمند مقالات خود را ارائه داده و در نشستهاي علمي – تخصصي، كارگاهها و ميزگردهاي آموزشي – پژوهشي و نمایشگاههای تخصصی توسط جامعه دانشگاهی و صنعت شرکت نمایند. هدف این همایش، برگزاری نشستهایی برای متخصصین، محققین و علمجویان و بحث روی موضوعهای مورد نظر است. همایش شبکههای هوشمند ۹۷ پذیرای مقالات در تمامی موضوعات همایش برای بحث بر روی ایدهها، تحقیقات، کاربردها و آخرین پیشرفتها در زمینه شبکههای هوشمند خواهد بود.
این همایش با هدف گسترش مرزهای دانش و تبادل نظر علمی و فنی در زمینه شبکههای هوشمند برنامهریزی شده است. برگزارکنندگان همایش در صدد هستند با برگزاری سخنرانیهای کلیدی، ارائه مقالات در نشستهای علمی- تخصصی، برگزاری کارگاهها و میزگردهای علمی، و همچنین برپایی نمایشگاههای تخصصی علاقمندان را با آخرین دستاوردهای دانش فنی در این زمینه آشنا سازند. كميته علمي كنفرانس از كليه محققین و علاقمندان دعوت مينمايد مقالات و پیشنهادات کارگاه خود را كه حاوي آخرين يافتههاي علمي در زمينه محورهای پیشنهادی کنفرانس ميباشد به دبيرخانه این كنفرانس ارسال نمايند.
مدیریت سمت بار، خانه ها/ساختمان های هوشمند، محیط های بدون گازهای گلخانه ای
. سیستم های مخابراتی و فناوری اطلاعات در شبکه های هوشمند
. تولیدات پراکنده، منابع تجدیدپذیر انرژی و هاب انرژی
. کاربرد مبدل های الکترونیک قدرت در ریزشبکه ها و شبکه های هوشمند
. امنیت فیزیکی و سایبری شبکه های هوشمند
. قابلیت اطمینان و مدیریت انرژی در شبکه های هوشمند
. سیستم های اندازه گیری هوشمند و اتوماسیون
. پایش، کنترل و حفاظت ناحیه گسترده
. فرهنگ سازی، قانون گذاری و استانداردها و کدهای شبکه های هوشمند
. وسایل نقلیه الکتریکی و اتصال آنها به شبکه
. ریزشبکه های الکتریکی
. شهر هوشمند و اینترنت اشیاء
برای اطلاعات بیشتر به سایت کنفرانس شبکه های هوشمند انرژی مراجعه نمایید.
فرد بلابیرگ مابین سالهای ۱۹۸۷ تا ۱۹۸۸ میلادی عضوی از شرکت ABB-Scandia در شهر رندرز (Randers) کشور دانمارک بوده است. ایشان مدرک دکتری خود را در حوزهی مهندسی برق از دانشگاه آلبورگ در سال ۱۹۹۵ دریافت کردند. در سال ۱۹۹۲ به مرتبهی استادیاری، در سال ۱۹۹۶ به مربتهی دانشیاری و در سال ۱۹۹۸ به مرتبهی استادی در حوزهی الکترونیک قدرت و درایو (Drive) نائل شدند. از سال ۲۰۱۷ یکی از محققین بنیاد ویلوم (Villum Foundation) در دانمارک شدند.
حوزهی تحقیقی مورد علاقهی ایشان شامل حوزهی الکترونیک قدرت و کاربرد آن در توربینهای بادی و سلولهای خورشیدی، قابلیت اطمینان، هارمونیکها و درایوهای با قابلیت تنظیم سرعت میباشد. ایشان بیش از ۵۰۰ مقاله در زمینهی الکترونیک قدرت و کاربردهای آن را در مجلات مختلف منتشر نمودهاند. ایشان در نوشتن ۲ مونوگراف (مقاله یا کتاب مختصر) همکاری داشتند و همچنین ویراستار ۷ کتاب در زمینهی الکترونیک قدرت و کاربردهای آن میباشند.
ایشان ۲۴ جایزهی مقالهی برتر انجمن IEEE، جایزهی اجتماع PELS از انجمن IEEE در حوزهی خدمات برجسته در سال ۲۰۰۹، جایزهی شورای EPE-PEMC در سال ۲۰۱۰، جایزهی الکترونیک قدرت William E. Newell از انجمن IEEE در سال ۲۰۱۴ و جایزهی تحقیقی Villum Kann Rasmussen در سال ۲۰۱۴ را دریافت نمودهاند. پروفسور بلابیرگ از سال ۲۰۰۶ تا سال ۲۰۱۲ سردبیر IEEE TRANSACTIONS ON POWER ELECTRONICS بودهاند. ایشان از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۷ سخنران اصلی انجمن IEEE Power Electronics Society و همچنین انجمن IEEE Industry Applications از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۱ و ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ بودهاند. در سال ۲۰۱۸ به عنوان رئیس انجمن IEEE Power Electronics برگزیده شدند.
ایشان در سالهای ۲۰۱۴، ۲۰۱۵، ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ از طرف Thomas Reuters به عنوان یکی از ۲۵۰ محقق برتر دنیا از لحاظ بیشترین ارجاع علمی در زمینهی مهندسی برگزیده شدند. در سال ۲۰۱۷ به عنوان Honoris Causa در دانشگاه پلی تکنیک تیمیسورای (Timisoara) (UPT) کشور رومانی نائل گردیدند.
دکتر محمد شاهیدهپور در سال ۱۹۸۳ به مؤسسه فناوری ایلینوی (IIT) پیوست. وی دارای مرتبه استادی Bodine Chair در بخش مهندسی برق و کامپیوتر، مدیر مرکز نوآوری برق رابرت والت گالوین و مدیر دانشکده WISER در موسسه فن آوری ایلینوی میباشد. ایشان عضو انجمن IEEE با مرتبهی Fellow و عضو آکادمی ملی مهندسی ایالات متحده است.
دکتر شاهیدهپور جایزه اتوماسیون توزیع IEEE PES داگلاس استادزاسکی، جایزهی مدرس برتر در حوزهی مهندسی برق از انجمن IEEE PES، جایزه T. Burke Hayes Faculty Recognition Award از IEEE PES جایزه مهندس برجسته از IEEE PES و از Chicago Chapter، جایزهی مدرس مهندسی برق از موسسه Edison Electric، جایزه استاد برجسته جوان در حوزه مهندسی برق از C. Holmes MacDonald، جایزهی نویسندهی برتر از انجمن Romanian Association of Engineers’، جایزهی تکنولوژیست برجسته سال از انجمن فناوری ایلینوی، جایزه تحقیقات علمی برجسته از انجمن Sigma Xi، انجمن مهندسی برق، جایزه برنامه نوآورانه از انجمن Electrical Engineering Department Head Association، و جایزهی بهترین مدرس و بهترین استاد راهنما در زمینه تحقیق از دانشگاه ایلینوی را دریافت نمودهاند.
دکتر شاهیدهپور در سال ۲۰۰۹ مدرک دکتری افتخاری دانشگاه پلی تکنیک بخارست را دریافت کرد. او دارای مقام استاد دانشکده وقفی نوربخشیان، دانشگاه کاشان، ایران و استاد اتو مونستد دانشگاه تکنولوژی دانمارک است. ایشان استاد پژوهشی دانشگاه شاه عبدالعزیز (عربستان سعودی)، دانشگاه صنعتی شریف (ایران) و چندین دانشگاه در چین از جمله دانشگاه تسینگو، دانشگاه جیوتونگ، دانشگاه نانجینگ، دانشگاه شمال برق چین و دانشگاه هونان میباشد.
دکتر شاهیدهپور محقق اصلی پروژهها و قراردادهای تحقیق و توسعه شبکه هوشمند با اعتبار ۶۰ میلیون دلار هستند. پروژه DOE (Department of Energy) ایشان روی سیستمهای قدرت کامل، تمام محیط دانشگاه IIT به یک ریزشبکهی جزیرهای تبدیل کرده است. ایشان مرکز تحقیق و فناوری شبکه هوشمند (CSMART) را در IIT به منظور ارتقاء تحقیقات و پیادهسازی شبکههای هوشمند سایبری و ارتقاء قابلیت انعطاف سیستمهای ارتباطی بی سیم و کنترل در شهرهای هوشمند، آغاز کردهاند. دکتر شاهیدهپور عضو مرکز SPIKE در مدرسه کسب و کار استوارت در ایلینوی است که تسهیل طراحی و اجرای مقرون به صرفه ریزشبکه در کشورهای فقیر از اهداف آن مرکز میباشد.
دکتر شاهیدپور استاد راهنمای ۱۲۰ نفر از دانشجویان تحصیلات تکمیلی در IIT میباشند. ایشان در نوشتن شش کتاب و ۵۰۰ مقاله در زمینهی عملکرد و برنامهریزی سیستم قدرت همکاری داشته است و هشت جایزه بهترین مقاله را از انجمن IEEE برای انتشار مقالات ارزشمندشان دریافت نمودهاند. ایشان مدرس برجسته IEEE PES میباشند، سردبیر اسبق موسسه IEEE Transactions on Smart Grid بوده و به عنوان سرپرست انتشارات IEEE Power and energy ، سردبیر Transactions in Power Systems IEEE و مشغول فعالیت میباشند.
پروفسور اُم پی. مالک در توسعه کنترلکنندهای مبتنی بر هوش مصنوعی و تطبیقی در سیستمهای قدرت در طول ۴۰ سال گذشته کارهای پیشگامانهای انجام دادهاند. پس از آزمایشهای گسترده در آزمایشگاه و در سیستمهای قدرت واقعی، این کنترل کنندهها در حال حاضر در واحدهای تولیدی بزرگ کار میکنند.
ایشان بیش از ۷۳۰ مقاله شامل بیش از ۳۶۰ مقاله در مجلات بین المللی مانند Transactions IEEE و IET (قبلا IEE) منتشر نمودهاند. ایشان نویسنده دو کتاب تحت عنوانهای «سیستم های توزیع» و «پایداری سیستم قدرت» میباشند.
پروفسور مالک در سال ۱۹۵۲ از دانشگاه پلی تکنیک دهلی نو در کشور هندوستان فارغ التحصیل شدند. پس از ۹ سال کار در تاسیسات برق در هند، به دانشگاه بازگشته و مدرک کارشناسی ارشد را از دانشگاه Roorkee، هند در سال ۱۹۶۲ دریافت نمودند، همچنین مدرک دکتری خود را در سال ۱۹۶۵ از دانشگاه امپریال کالج لندن در کشور انگلستان دریافت نمودند.
ایشان در سالهای ۱۹۶۶ تا ۱۹۹۷ در کانادا تدریس و تحقیقات خود را انجام دادند و در سالهای ۱۹۶۶ تاکنون کار خود را به عنوان استاد در دانشگاه کالگری ادامه میدهند. بیش از ۱۰۰ نفر، از جمله ۴۶ دانشجوی دکتری، تحصیلات تکمیلی خود را تحت نظارت ایشان انجام میدهند.
پروفسور مالک خدماتی را به صورت داوطلبانه به تعدادی از سازمانهای غیر فنی و فنی مانند بخشها، شوراها، منطقههای انجمن IEEE برای مدت نزدیک به ۵۰ سال، و فدراسیون بین المللی کنترل اتوماتیک ارائه دادهاند. ایشان مدیر منطقه ۷ IEEE، رئیس IEEE Canadaدر طول سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۱ و رئیس موسسه مهندسی کانادا از ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ بودهاند. دکتر مالک همچنین به طور فعال در انجمن IEEE Power and Energy مشارکت دارند.
پروفسور مالک عضو انجمن IEEE با مرتبهی Life Fellow است و عضو موسسه IET، موسسه مهندسی کانادا، آکادمی مهندسی کانادا، مهندسین کانادا، مهندسان ژئوفیزیک کانادا (Hon) و بنیاد نوآوری جهانی است. ایشان مهندس حرفهای ثبت شده در استان آلبرتا و انتاریو کانادا است و جوایز بسیاری از IEEE، EIC، APEGGA و دانشگاه کالگری را دریافت نمودهاند.