یکی از اهداف اصلی گروه سیب، مطالعه و پژوهش بر روی ۳ حوزه فناوری های رایانش ابری، اینترنت اشیاء و داده های حجیم و در اختیار قرار دادن نتایج مطالعه و پژوهش ها ی انجام شده در قالب سلسله نشست ها است.
از مهمترین این نوع نشست ها، می توان به سلسله نشست های با عنوان همگراییرایانش ابری، اینترنت اشیاء و داده های حجیم اشاره نمود، که با حضور جمعی از اساتید و پژوهشگران حوزه صنعت و دانشگاه برگزار می گردد.
جلسات این سلسله نشست ها، بصورت ماهانه از شهریورماه سال ۱۳۹۶ شروع و بصورت مداوم تاکنون در حال برگزاری است.
گذر از فناوری های سنتی به فناوری های نوین کامپیوتر، تحولات بسیاری در ابعاد مختلف زندگی اجتماعی، علوم، صنعت و … ایجاد کرده است. از مهمترین فناوری های نوین در حال حاضر می توان به رایانش ابری، اینترنت اشیاء و داده های حجیم اشاره نمود. هر یک از این سه فناوری، تحولات شگرفی را در مقابل فناوری های سنتی ایجاد نموده اند.
از مهمترین مسائل این سه فناوری مهم، تعاملاتی است که با یکدیگر دارند و هریک در قالب سرویس، خدماتی را برای دیگری فراهم می سازد. از اینرو همگرایی این سه فناوری با یکدیگر از جمله مباحث مهم است. گروه آموزشی و پژوهشی CIB (سیب خوانده می شود) که بر گرفته از عبارات Cloud Computing، IoT و Big Data است با همکاری جهاد دانشگاهی علامه طباطایی در قالب سلسله نشست های رایگان با عنوان سلسله نشست های همگرایی رایانش ابری، اینترنت اشیاء و داده های حجیم، بر روی این سه حوزه، پژوهش های انجام شده را توسط متخصصان این حوزه بصورت ماهانه ارائه و برگزار می نماید. برای اطلاعات بیشتر در مورد نشستهای برگزار شده می توانید به بخش نشستهای تخصصی در سایت گروه سیب مراجعه نمایید.
در جلسه دهم، ادامه مباحث اینترنت اشیاء صحبت می شود که موضوع این جلسه بطور خاص، لایه ۲ از IWF یا Connectivity Layer است و توسط استاد محمدعلی عظیمی ارائه می گردد.
برای اطلاعات بیشتر از این سلسله نشست ها کافیست به وب سایت آن مراجعه نمایید.