اینترنت اشیاء، سیستمی متشکل از وسایل و اشیا است که با هویت دیجیتالی توانایی انتقال داده در شبکه اینترنت را داراست. در واقع این فناوری به ارتباط اشیا با یکدیگر در بستر اینترنت و بدون واسطه انسانی اشاره دارد. با توجه به میزان نفوذ اینترنت در حوزههای مختلف، عجیب نیست که صنعت بانکداری هم از این تکنولوژی جهت پیشبرد اهداف خود بهرهمند شود.
بانکداری ازجمله حیطههایی است که با ورود فناوری اینترنت اشیا در آن میتواند شکل جدیدی از ارائه خدمات را تجربه کند. جریان دادهای عظیم ناشی از این تکنولوژی منجر به بازدهی بیشتر و تدوین دقیق برنامههای کلان مالی خواهد شد. بر اساس گزارش موسسه بینالمللی پول و اعتبار در حال حاضر ۴۳ درصد متصدیان بانکها و تصمیمگیرندگان در حوزه بانکداری با این فناوری آشنایی دارند. با توانمندسازی بیشتر نیروی انسانی و تأمین زیرساختهای لازم جهت ایجاد و توسعه این فناوری میتوان از پتانسیلهای بالقوه آن منتفع شد.
* در این سمینار پس از توضیح در خصوص مفهوم اینترنت اشیاء، روند توسعه، پیشبینیهای آینده اینترنت اشیاء، بازار و استانداردهای اینترنت اشیاء، ارکان اصلی توسعه محصول و سرویس مبتنی بر اینترنت اشیاء بیان خواهد شد.
* سپس روند بهکارگیری اینترنت اشیاء در صنایع بانک و بیمه و تکنولوژیهای مبتنی بر اینترنت اشیاء در آن صنایع تشریح میشود. همچنین مزایا، قابلیتها و کاربردهای اینترنت اشیاء در صنعت بانکداری و بیمه با ذکر تجربیات موفق بانکهای مختلف از اقصی نقاط جهان بهمنظور آشنایی بیشتر مدیران، تصمیمگیران و متخصصین صنعت بانک و بیمه ذکر میشود.
*در پایان متولیان و بازیگران اصلی اینترنت اشیا در کشور معرفی شده و قوانین بالادستی در حوزهی اینترنت اشیاء بهمنظور آگاهی کامل از ابعاد قانونی و حقوقی آن جهت سیاستگذاری صحیح برای بکارگیری اینترنت اشیاء در صنایع بانک و بیمه تشریح میگردد.
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ۸۸۶۵۷۳۹۷ یا ۸۸۶۵۷۳۹۵ تماس حاصل فرمایید.