مدلین، رویدادی برای معرفی فرصتهای جدید کسبوکار در حوزه سلامت دیجیتال است.
مدلین، اجزای اکوسیستم کسبوکاری سلامت را به هم نزدیک میکند و سعی میکند با افزایش دانش آنان در حوزه سلامت، فرصتهای جدید را به واقعیت تبدیل کند.
در مدلین استارتاپها، مهندسین، جامعه علوم پزشکی، دانشجویان، سرمایهگذاران، شتابدهندهها، دانشگاههای علوم پزشکی، مشاوران و سازمانهای قانونگذار گرد هم میآیند تا با هم افزایی یکدیگر، به خلق و معرفی فرصتهای جدید کمک کنند.
راهاندازی استارتاپ با هر موضوع و در هر زمینهای سخت است اما بازار سلامت، ویژگیهای خاصی دارد که فعالیت و موفقیت در آن را سختتر میکند. قوانین و مقررات متفاوت، تعداد کم سرمایهگذاران خطرپذیر، نبود دانش و اطلاعات تخصصی سلامت در میان فعالان استارتاپی و نبود شبکهای مناسب بین ارکان مختلف، مسائل مهمی هستند که فعالیت مؤثر استارتاپهای سلامت را با مشکل روبهرو کرده و شکلگیری اکوسیستم استارتاپی سلامت را کُند کردهاند هدف از برگزاری سلسله نشستهای تخصصی مدلین ریویو انتقال دانش و ارائه آموزشها و تجربیات تخصصی برای استارتاپهای سلامت و همچنین ایجاد شبکه میان ارکان مختلف اکوسیستم استارتاپی سلامت است.
به این منظور، در نشستهای ماهیانه مدلین ریویو، هربار به بررسی یکی از موضوعات اساسی در بازار سلامت میپردازیم. با معرفی استارتاپهای برتر دنیا، شکلگیری ایدههای بهتر در آن موضوع را تسهیل میکنیم، در گفتگویی با متخصصان با تجربه، فرصتها و چالشهای مرتبط در ایران را به بحث میگذاریم و سپس با بنیانگذاران استارتاپهای سلامت درباره تجربهها و مشکلاتشان گفتگو میکنیم. در پایان هر نشست نیز، زمانی برای گفتگوی حاضران و شبکهسازی در نظر گرفته شده است.
در اپیزود دوم فصل دوم مدلین ریویو به بررسی، تحلیل و معرفی کاربردها و فرصتهای استفاده از اینترنت اشیا در حوزه سلامت (IoMT) میپردازیم.
پس از مقدمهای درباره تعریف IoT توسط آقای ائلنور نقینژاد، در پنلی تخصصی کاربرد و حوزههای اینترنت اشیا در سلامت توسط دکتر آیدین پرنیا و خانم سارا ستوده بررسی میشود و سپس مدلهای کسبوکار استارتاپهای موفق خارجی در این حوزه را تحلیل میکنند.
همچنین، سخنرانی کوتاهی از پروفسور حمید سلطانی، پزشک و موسس دانشگاه American Liberty درباره تابآوری خواهیم داشت.
سپس در پنلی به دبیری دکتر علی گنجیزاده، مدیر مدلین، آقای دکتر رضا کلانترینژاد، مدیرعامل همآوا، در مورد وضعیت بازار تجهیزات پزشکی و نیازهای آن به تکنولوژی اینترنت اشیا گفتگو خواهیم کرد.
پس از زمان شبکه سازی، در پنلی با دبیری مهندس محسن رضوانیان به تحلیل وضعیت قوانین و زیرساختهای موجود در ایران خواهیم پرداخت. در این پنل آقای عرفان طاهرخانی مدیرعامل لینکپ، خانم سمیه تاجیک مدیر مرکز نوآوری اینترنت اشیا (IoTic) و دکتر آصف مهدویمدیر دفتر صادرات اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت حضور مییابند.
در نهایت، پس از ارائه استارتاپی تیم K-Medical توسط آقای پرهام عارف، در پنل صندلی تجربه به بررسی چگونگی غلبه بر چالشهای استارتاپی این حوزه خواهیم پرداخت. دبیر این پنل دکتر حسام سردارلو، مشاور کسب و کارهای نو ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و مدعوین آن مهندس آرمین کریمی مدیرعامل نبض و مهندس امیر شکوهینیا مدیرعامل نینیکس هستند.