جامعه آزاد رایانش ابری ایران یک اجتماع از افرادی است که تمایل دارند به صورت فنی و تخصصی به مباحث مربوط به صنعت رایانش یکدیگر با یکدیگر به گفتمان بپردازند و تجارب خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند. هدف از برگزاری مجموعه سمینارهای آشنایی با فن آوری های حسابداری، توانمند سازی و آموزش مهارت های پایه جهت نقش آفرینی در انقلاب صنعتی چهارم است .
سیر تکملی مرکز داده (Data Center) به گونه ای است که می توان آن را پس از آب، برق، گاز و تلفن به عنوان صنعت همگانی پنجم فرض کرد. در چنین شرایطی، کاربران می توانند براساس نیازهایشان و بدون توجه به اینکه یک سرویس در آن قرار دارد یا چگونه تحویل داده شود، به آن دسترسی پیدا کنید. رایانش ابر از دید فرآهمده منابع منابع زیرساخت، می تواند به عنوان یک روش جدید برای ایجاد پويايی نسل جديد مرکز داده ها و مراکز پردازش فوق سریع مورد استفاده قرار گيرد تا بتواند به يک قابليتی متناسب برای ارائه انواع خدمات و حسابداري و ذخيره .
عبارت Big Data طولانی است که برای اشاره به حجم عظیمی از داده ها که توسط سازمان های بزرگ مانند گوگل و NASA ذخیره و تجزیه و تحلیل می شود مورد استفاده قرار گیرد. اما به تازگی، این عبارت بیشتر برای اشاره به مجموعه های دادهای بزرگی استفاده می شود که به اندازه کافی بزرگ و بزرگ هستند که نمی توانند با مدیریت ابزار و پایگاه های داده معمولی و معمولی قابل مدیریت نیست. مشکلات اصلی در کار با این نوع داده ها مربوط به برداشت و جمع آوری، ذخیره سازی، جستجو، اشتراک گذاری، تجزیه و تحلیل و نمایش آنها است.
این تحقیق، به این دلیل هر روز بیشتر جذابیت و پذیرش بیشتری می یابد که با استفاده از تجزیه و تحلیل بیشتر حجم داده ها، می توان تجزیه و تحلیل بهتر و پیشرفته تر برای اهداف مختلف، از جمله تجارت، پزشکی و امنیتی انجام داد، و نتایج مناسب تر را دریافت کرد . بیشتر تحلیل های مورد نیاز در پردازش داده های عظیم، توسط دانشمندان در علومی مانند هواشناسی، ژنتیک، شبیه سازی های پیچیده فیزیک، تحقیقات زیستشناسی و محیطی، جستجو در اینترنت، تحلیل اقتصادی و مالی و تجاری مورد استفاده قرار می گیرد. حجم داده ها ذخیره شده در مجموعه داده های بزرگ داده، به طور عمومی برای تولید و جمع آوری داده ها از مجموعه ای از تجهیزات و ابزارهای مختلف مانند تلفن های همراه، محیط های حسگر، انواع نرم افزار های مختلف، دوربین ها، میکروفون، RFID تشخیص دستگاه، شبکه های حسگر بی سیم و غیره با سرعت چشمگیر در در حال افزایش است
استفاده از اینترنت اشیاء (اینترنت چیزها) در صنعت و جامعه به شدت در حال افزایش است. پیش بینی ها خبر از اتصال ۵۰ میلیارد دستگاه تا سال ۲۰۲۰ توسط اینترنت اشیاء می دهند. استفاده از سرویس ها و خدمات مختلف با هدف اتصال اشیاء فیزیکی به سیستم اطلاعاتی در حوزه های مختلف مانند هوش هوشمند، هوشمند حمل و نقل، سلامت هوشمند و … سبب شده است که اینترنت اشیاء به عنوان یک فناوری پویا در ICT مطرح شود. سنسورها و عملگرها، شبکه های ارتباطی، رایانش ابری، کلان داده ها و تجزیه و تحلیل داده ها نقش کلیدی در این فناوری دارند.
فناوری بلکچین (Blockchain) در همگرایی با برخی از فناوری ها (نظیر کلان داده ها، رایانش ابری، اینترنت اشیا، هوش مصنوعی، نظریه بازی ها و …) زمینه ساز موضوعی است که از آن به عنوان اقتصاد برنامه سازی یاد می شود . اقتصاد برنامه ساز شرایط فراهم می کند که می تواند مسائل اجتماعی، اقتصادی و سیاسی با استفاده از سامانه های رایانه ای کنترل و مدیریت. پذیرش گسترده قراردادهای هوشمند با امکان اجرای قانون از طریق کد های نرم افزاری از نمونه های کاربردی اولیه اقتصاد برنامه نویسی که در آن قوانین و مقررات حاکم در کسب و کار با استفاده از کد برای همه توصیف می شود و در کل شبکه قابل اجرا است .
– مدرک کارشناسی ارشد مدیریت سیستمهای اطلاعاتی پیشرفته خود را از دانشگاه پیام نور اخذ نموده و هماکنون بهعنوان مدیر پروژههای مرکز تحقیقات اینترنت اشیا مشغول به فعالیت هستند.
– ایشان در دوران فعالیت کاری خود سابقه همکاری با سازمانها و شرکتهایی نظیر Canon، سازمان توسعه و نوسازی صنایع و معادن و همچنین شرکت فولاد ایران بهعنوان رییس دپارتمان فناوری اطلاعات و مدیر بخش هوشمند سازی همکاری داشته و نیز در کارگاهها و سمینارهای متعددی در حوزه اینترنت اشیا تدریس و سخنرانی کردهاند.
– مهندس خوشوقت تاکنون موفق به تألیف دو کتاب و دهها مقاله در حوزه اینترنت اشیا شدهاند.