«اینترنت اشیاء»(Internet of Things) ، برای اولین بار در سال ۱۹۹۹ توسط کوین اشتون (کوین اشتون) مورد استفاده قرار گرفت و جهان را توصیف کرد که در آن هر چیزی برای خود هویت دیجیتال داشته باشد.
اینترنت اشیاء مفهوم مدرنی است که در آن برای هر موجودی (انسان، حیوان یا اشیاء) قابلیت ارسال داده از طریق شبکه های ارتباطی، از جمله اینترنت یا اینترانت، فراهم می شود. پیش بینی می شود تا سال ۲۰۲۰ حدود ۵۰ میلیارد شبه به اینترنت متصل شود .
یک محصول مبتنی بر اینترنت اشیاء شامل سه رکن اصلی است که عبارتند از سیستم های پنهان، سرورپلتفرم و موبایل اپلیکیشن.سیستم غیرفعال است نقطه ای اشیاء با محیط. به کمک سیستم های مجهز به داده ها از محیط جمع آوری می شود و امکان اتصال به اینترنت فراهم می شود. به کمک سرورپلتفرم داده های ارسالی از سیستم های بسته بندی شده بر روی اینترنت بستگی دارد و می تواند ذخیره شود و امکان ارسال اطلاعات به اشیاء یا اپلیکیشن های موبایل فراهم می شود. اپلیکیشن موبایل در بسیاری از محصولات مبتنی بر اینترنت اشیاء، رابط کاربری کاربری کاربران این محصولات است. به کمک اپلیکیشن موبایل می توانید از طریق اینترنت اشیاء از هر جایی که می توانید اشیاء را کنترل کنید و اطلاعات آنها را دریافت کنید .
مفهوم و روند اینترنت اشیاء
معرفی ارکان اصلی ساخت یک محصول مبتنی بر اینترنت اشیاء
استفاده از اینترنت اشیاء در زندگی روزمره:
استفاده از اینترنت اشیاء صنعتی:
نیازمندی های ورود به حوزه ی اینترنت اشیاء
شرکت کنندگان در دوره ها و رویدادهای آکادمی اینترنت می توانند برای کسب اطلاعات از مطالب آموزشی و آخرین اطلاعات و اطلاعات مفید در زمینه اینترنت اشیاء در کانال تلگرام آکادمی به آدرس https://t.me/IoTAcademy عضو شوند و یا با شماره ۰۲۱-۸۶۰۸۱۰۲۵ تماس حاصل فرمایید.