بخش انرژي يكي از مهمترين اجزاي زيربنايي فني-اقتصادي جامعه بوده است.
تداوم فعاليتها در بخش توليدي و خدماتي و بهبود سطح زندگي مردم مستلزم تامين اشكال گوناگون انرژي به مقدار كافي است. استفاده درست و به جا از انرژی، متضمن توسعه پایدار در هر جامعهای می باشد.
حفظ منابع باارزش انرژی و مدیریت صحیح مصرف آن یکی از مهمترین موضوعات در تمام کشورهای جهان بوده و کلیه سیاستگذاران، دولتمردان و دستاندرکاران بخش انرژی را بر آن داشته تا چارهای جهت رویارویی با مشکل افزایش بیرویه مصرف و در نتیجه کنترل هزینههای انرژی بیاندیشند.
از جمله موضوعاتی که میتواند کل چرخه تولید، توزیع تا مصرف انرژی را تحت کنترل داشته و به بهترین نحو ممکن از این منابع گرانبها استفاده کرد. مدیریت هوشمند انرژی با استفاده از جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا می باشد که اینترنت اشیا می تواند یکی از بهترین راه کارها را ارائه دهد.
دوره آموزشی “مدیریت هوشمند انرژی با اینترنت اشیا” به صورت یک روزه توسط مرکز تحقیقات اینترنت اشیا ایران در تهران برگزار می شود.
هدف از برگزاری این دوره:
– مهمترین سرفصل در راهکارهای اینترنت اشیا بحث انرژی است. چنانکه گفته میشود جنگ های آینده بر سر انرژی خواهد بود.
– مباحث مدیریت منابع انرژی و آب و اصلاح الگوی مصرف مشترکین در جهت کاهش تلفات و شناسایی نقاط اتلاف شبکه های انرژی و آب از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
– شبکه های هوشمند انرژی و آب با رویکرد نفوذ راهکارهای IT و اینترنت اشیا در ساختارهای سنتی آن ها و در راستای افزایش سطح مدیریت بهره برداران شبکه مطرح است.
– در این حوزه کنتورهای برق، آب و گاز به عنوان ترازوهای انرژی استفاده میگردند. مقوله انرژی هوشمند (Smart Energy) یکی از سرفصل های مهم در شهرهای هوشمند نیز می باشد.
سرفصل های آموزش: |
|
|
* شیوه های مدیریت هوشمند انرژی
* اجرای عملیاتی هوشمندسازی انرژی * بررسی سناریوهای عملیاتی در کشور * تعریف شبکه هوشمند برق Smart Grid * مشاوره همزمان آموزش برای پیاده سازی * طرح های موفق هوشمندسازی انرژی در دنیا * کاربرد BlockChain در انرژی تجدیدپذیر * نیازهای هوشمندسازی مدیریت انرژی سازمانی
* در انتهای دوره شرکت کنندگان علاوه بر آشنایی با راهکارهای مدیریت انرژی مبتنی بر اینترنت اشیا خواهند توانست راهکارهای عملیاتی متناسب با سازمان ها و بازارهای مختلف را تدوین و پیاده سازی نمایند. |
جهت ثبت نام میتوانید به سایت www.IoTiran.com مراجعه نموده و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه مرکز به شماره ۷۷۱۹۹۱۵۴-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.