موضوع پنل: در این پنل کارآفرینان موفق و فعالان برجسته کسب و کارهای حوزه الکترونیک به گفتگو می پردازند.
هدف این پنل: علاقه مندان حوزه کسب و کارهای الکترونیک به خصوص استارتاپ ها با چالش ها و فرصت های جدید این حوزه آشنا می شوند.
میهمانان این پنل:
موضوع پنل: چگونه تیم ها و کسب و کارهای نوپا می توانند از حمایت های بنیادها و سازمان ها و شتابدهنده ها برای پیش برد اهداف خود استفاده کنند.
هدف این پنل: با حضور متخصصین این حوزه، نحوه تعامل و ارتباط با سرمایه گذاران و شتابدهنده های تخصصی و مسیر جذب سرمایه برای این کسب و کارها شرح داده خواهد شد.
میهمانان این پنل:
موضوع پنل: با حضور جناب مهندس معین مسیر راه برای علاقه مندان به الکترونیک شرح داده خواهد شد تا پیش درآمدی باشد برای عزیزانی که می خواهند با کسب مهارت در حوزه الکترونیک فعالیت کنند.
هدف این پنل: چگونگی این که از کجا باید شروع کرد و چگونه می توان یک مهندس حرفه ای و با مهارت بود در قالب یک نقشه راه برای عزیزان طراحی و شرح داده خواهد شد.
میهمان این پنل:
در ابتدای سال ۲۰۱۹ میلادی هستیم، روزگاری که در آن رفتار اشیاء تغییر کرده است به نحوی که شنیدن واژه هوشمند دیگر کسی را متعجب نمی کند
استفاده از تکنولوژی های نو سبک زندگی مردم را تغییر داده و گریز از این واقعیت برای انسان مدرن ممکن نخواهد بود.
از این رو شرکت های بزرگ دنیا سعی می کنند تا هر روز خود را بیشتر با این تکنولوژی ها وفق دهند.
شاید تاثیر گذارترین وسیله برای نزدیکی بیشتر ما با مقوله IOT گوشی های هوشمند و یا smart phone ها باشند.
این وسایل ارتباطی کارکرد خود را تغییر داده و کارکردی نو پیدا کرده اند؛ به این معنی که فقط برای تماس بین افراد تعبیه نشده و
می توان با اشیاء ارتباط برقرار کرد و از آن ها برای راحت تر شدن زندگی استفاده کرد.
اشیاء به اینترنت متصل می شوند و با گوشی ها به راحتی در سیطره خواست ما قرار می گیرند.
به زبان ساده آی او تی (IOT) را می توان برقراری ارتباط اشیا از طریق اتصال با حسگرهایی دانست که شبکه های اینترنتی در اختیار ما قرار می دهند. برای فهم این تاثیرگذاری بهتر است به آماری که شرکت ها و کمپانی های بزرگ از نفوذ روزافزون این اتفاق منتشر کرده اند آگاه شد و باید به این آمار و نقش دنیای امروز با اینترنت اشیا توجه کرد.
درست است که ما در تولید گوشی های هوشمند و لپ تاپ ها نمی توانیم با غول های بزرگ دنیا رقابت کنیم.
اما با بررسی این موضوع که چقدر دنیای اینترنت اشیا گسترده است می توان در بخش های مختلف پیش گام بود و حتی تبدیل به برندهای جهانی شد.
خدار را شکر در سالیان اخیر توجه به این مقوله در کشور بسیار چشمگیر بوده و نهادهای مختلفی از ایده های سخت افزاری در حوزه اینترنت اشیا حمایت می کنند، این اتفاق سبب شده تا در کنار بازار بکر و نیروی خلاق و ارزان ایرانی، مبحث اینترنت اشیا به شکلی جدی دنبال شود. شتابدهنده های تخصصی در حوزه سخت افزار گامی موثر در جهت تحقق ایده های جوانان برداشته اند و کمک شایانی به کسب و کارهای نوپا در این زمینه کرده اند.
ارائه راهکار و ترسیم مسیر موفقیت برای این ایده ها با مواردی از جمله:
و مسیرهای بازاریابی و فروش جذب سرمایه و بسیار نکات کلیدی دیگر که برای موفقیت کسب و کارهای حوزه اینترنت اشیا وجود دارد از جمله اهداف این سمینار است. باید بدانیم که برای رسیدن به موفقیت فقط دانش فنی کافی نخواهد بود و
اصول کسب و کار
شتابدهی و شتابدهنده
تجارب افراد موفق
برای ورود افراد مشتاق به این حوزه بسیار حائز اهمیت خواهد بود.
اگر به دنبال ایجاد کسب و کار و تولید در فضای تکنولوژی های نوین و IOT بوده و یا کارشناس فنی الکترونیک در شرکتتان هستید و می خواهید با مهارت بیشتری مسیر شغلی خود را دنبال کنید تیم نماتک به شما قول می دهد تا با شرکت در این سمینار، طرز تفکرتان در جهت رسیدن به موفقیت شکل بگیرد و جرقه های موفقیت در ذهنتان ایجاد شود.
تیم نماتک، پس از ۱۱ ماه تلاش می خواهد در این سمینار از بزرگترین آموزش الکترونیک موجود در ایران رونمایی کند.
به قید قرعه به ۳ نفر از شرکت کنندگان این سمینار محصول جامع الکترونیک BEE به مبلغ هرکدام ۲،۱۰۰،۰۰۰ تومان اعطا می گردد.
همچنین به تمامی شرکت کنندگان سمینار هدایایی از این آموزش تقدیم می گردد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با برگزار کننده این رویداد ۰۲۱۲۸۴۲۸۰۶۴ تماس حاصل فرمایید.