بیست و پنجمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک و سومین کنفرانس مهندسی فناوری اطلاعات مکان در تاریخ ۳۰ آبان ۱۳۹۷ تا ۱ آذر ۱۳۹۷ توسط سازمان نقشه برداری کشور – دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران برگزار می شود.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.
این همایش به صورت مشترک توسط سازمان نقشه برداری کشور و دانشکده مهندسی نقشه برداری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی جهت ایجاد بستری مناسب برای ارائه و تبادل نظر در رابطه با نوآوری ها و پژوهش های علمی حوزه مهندسی فناوری اطلاعات مکانی، با حضور اساتید، پژوهشگران و صاحب نظران حوزه ژئوماتیک و علاقه مندان برگزار می شود. این بستر ضمن ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی متخصصین دانشگاهی در دو بخش تئوری و کاربردی، امکان اخذ نظرات بخشهای دولتی و کاربران اطلاعات مکانی و همچنین بخشهای خصوصی و مجریان دستاوردها نیز وجود دارد. در چنین همایشی امکان هم اندیشی و به اشتراک گذاری ایده های نوین بوجود می آید و منجر به غنای محتوای علمی و تجربیاتی بخش های مختلف و در نهایت پیشرفت کشور در این زمینه خواهد بود. همچنین با برگزاری کارگاه های آموزشی، گامی در راستای استفاده از آخرین دستآوردهای صنعت و دانشگاه و آموزش متخصصین حوزه صنعت کشور با آخرین تکنولوژی روز دنیا برداشته خواهد شد.
سرعت رشد دانش و فناوری در حوزه های مختلف فنی، بر لزوم بروزرسانی، گسترش و استفاده از جدیدترین یافته ها، تاکید میکند.
با عنایت به اینکه اطلاعات مکانی زیر بنای توسعه پایدار می باشد؛ بروز کردن دانش نقشه برداری و فناوریهای اطلاعات مکانی بیش از پیش احساس میشود. در این راستا، سازمان نقشه برداری کشور و دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی اقدام به برگزاری مشترک بیست و پنجمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک و سومین همایش فناوری اطلاعات مکانی کردهاند.
این همایش با هدف ایجاد فرصتی مناسب برای تبادل نظر و ارائه نتایج تحقیقات و پژوهش های متخصصین حوزه مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی برگزار می شود. همچنین بستری مناسب به منظور آگاهی و دانش افزایی پژوهشگران، مهندسین، فعالین حوزه نقشه برداری و دانشجویان، از جدیدترین یافته های علمی در حوزه ژئوماتیک و فناوری اطلاعات مکانی می باشد.
۱- کاربردهای فتوگرامتری و ویدئوگرامتری
۲- استخراج هوشمند عوارض و مدلسازی سه بعدی از تصاویر رقومی
۳- کاربردهای رباتیک و سنجنده های پهپاد مبنا در مهندسی ژئوماتیک
۴- طراحی و کالیبراسیون سنجنده ها از دیدگاه مهندسی ژئوماتیک
۵- طیف سنجی و پردازش تصاویر چند طیفی و ابرطیفی
۶- استخراج اطلاعات از داده های راداری
۷- استخراج اطلاعات از داده های لایدار
۸- کاربرد مهندسی ژئوماتیک در آمایش سرزمین، مدیریت منابع و توسعه پایدار
۹- کاربرد مهندسی ژئوماتیک در مدیریت بحران و بلایایی طبیعی
۱۰- تصمیم گیری و برنامه ریزی مکانی
۱۱- هوش محاسباتی و مدلسازی مکانی
۱۲- GIS فراگستر، مشارکتی و داوطلبانه
۱۳- کلان داده و داده کاوی مکانی
۱۴- کارتوگرافی
۱۵- کاداستر و حد نگاری
۱۶- ژئودزی و ژئودینامیک
۱۷- ژئودزی هندسی ماهواره ای
۱۸- ژئودزی دینامیکی ماهواره ای
۱۹- ارتفاع سنجی ماهواره ای