انعقاد تفاهم بین وزارت ارتباطات و آموزش و پرورش با موضوع هوشمندسازی مدارس

شبنم جزایری  
elecomp

مراسم امضای تفاهم نامه بین وزارت ارتباطات و آموزش و پرورش با موضوع هوشمندسازی مدارس در حاشیه نمایشگاه الکامپ ۹۸ برگزار شد.تمامي مدارس تا پايان سال به شبكه ملي اطلاعات متصل مي شوند.
به نقل از فارس نیوز، در این مراسم آذری جهرمی، وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه برای داشتن ایران هوشمند، کاربر هوشمند می خواهیم، گفت: این موضوع در ماده ۶۹ قانون ششم مورد توجه قرار گرفته است و وزارت ارتباطات و آموزش و پرورش موظف به برداشتن گام هایی در حوزه هوشمند سازی به ویژه در مناطق محروم دارند.
وی ادامه داد: براساس توافق نامه منعقد شده تا پایان سال مدارس را به شبکه ملی اطلاعات منتقل می کنیم، همچنین تاسیس مدرسه هوشمند را در دستور کار داریم و مکانیسم هوشمندسازی را مورد توجه قرار دادیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه سازوکار انجام شده در زمینه هوشمندسازی و ورود استارت آپ ها است، گفت: مدارس باید در حوزه تجهیز به رایانه ها هم مورد توجه باشد البته موضوع مهم تر از آن، محتواست که طبیعتا تولید محتوای آموزشی در آموزش و پرورش است.
در ضمن سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: بیش از ۱۲۲ هزار کلاس درس که حدود ۲۲.۵ درصد از کلاس های درس مدارس را شامل می شود، هوشمندسازی شده اند.
سید جواد حسینی گفت: بر مبنای آخرین آمارها ۱۲۲ هزار کلاس درس در کشور هوشمندسازی شده اند و حداقل یک تخته هوشمند در این کلاس ها وجود دارد.
وی ادامه داد: ۷۷ هزار مدرسه نیز به نوعی به شبکه ملی اطلاعات متصل هستند و امکان استفاده از اینترنت را دارند.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: هم اکنون با بحث نابرابری اجتماعی در آموزش مواجه هستیم و اجرای تفاهم نامه همکاری با وزارت ارتباطات برای فرآیند هوشمندسازی مدارس در راستای حل عدالت اجتماعی در حوزه آموزش و پرورش صورت گرفته است.
حسینی تاکید کرد: بر مبنای ماده ۶۹ قانون برنامه ششم توسعه، باید مدارس کمتر برخوردار، روستاها، مراکز حاشیه نشین و در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر هوشمندسازی شوند.ضمنا به ازای هر ۱۰۰ دانش آموز در شهرهای توسعه یافته، ۷ کامپیوتر وجود دارد اما در مناطق کمتربرخوردار به ازای هر ۱۰۰ دانش آموز نیم کامپیوتر وجود دارد. بر این اساس موضوع هوشمندسازی مدارس می تواند گامی بلند در راستای ارتقای آموزش و تحول در توسعه آموزشی کشور باشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر تاخیر در هوشمندسازی مدارس بیان کرد: تاکنون هوشمندسازی مدارس به صورت قانون مطرح نبوده و اولین بار در سند ششم توسعه، هوشمندسازی مدارس به وزارت ارتباطات و آموزش و پرورش تکلیف شده است. البته تفاهم امروز برای هوشمندسازی مدارس نیست زیرا این موضوع وظیفه قانونی ماست، این تفاهم برای تقسیم مسوولیت ملی و ضمانت اجرایی این قانون است تا با رفع مشکلات مربوط به بودجه، اجرایی شود.البته سایر نهادهای فرهنگی نیز وظیفه فعالیت در این حوزه را دارند اما در قانون برنامه توسعه وظایفی برای آنها در نظر گرفته نشده است.

آذری جهرمی با اشاره به محدودیت استفاده از گوشی تلفن همراه در مدارس بیان کرد: این موضوع تنها در ایران نیست و بسیاری از کشورها این محدودیت را دارند. البته اینکه مدارس تجهیزات الکترونیکی ندارند، دلیلی برای استفاده از موبایل نمی‌شود و هوشمندسازی مدارس باید در فرآیندهای مختلف اجرایی شود و تنها آوردن مظاهر تکنولوژی مدارس را هوشمند نمی‌کند و با یک کامپیوتر و موبایل مدارس هوشمند شود.

منابع

آمازون با ارائه AWS IoT FleetWise مدیریت ناوبری

آمازون AWS IoT FleetWise را در کنفرانس re:Invent خود معرفی کرد، سرویسی که هدف آن ساده‌تر و مقرون‌به‌صرفه‌تر کردن مدیریت ناوگان است. مایک تزامالوکاس، GM...

شبنم جزایری
16 ژانویه 2022
ارتش انگلیس: یک چهارم سربازان می توانند تا

رئیس ارتش انگلیس گفته است که انتظار دارد تا دهه ۲۰۳۰ حداکثر یک چهارم سربازان بتوانند ربات باشند. سر نیک کارتر یک ژنرال انگلیسی که...

شبنم جزایری
1 مارس 2021

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*